Cum rezerv?


Rezervare simplă, în doar 3 pași:

1. In prima etapă se solicită o rezervare pentru un pachet turistic. Agenția va răspunde printr-o confirmare a disponibilității pachetului, însoțită de Factura proformă și Contract, trimise prin e-mail. Se va factura doar avans sau suma integrală, în funcție de pachet;

2. Se achită contravaloarea serviciilor turistice, având grijă să nu se depășească termenul scadent trecut în factură. Toate rezervările se achită în avans, cu cel puțin 3 – 21 zile înainte de data începerii sejurului, după caz. Plata se poate face astfel:
–    Prin transfer bancar (ordin de plată);
–    Prin plată online securizată, cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard).

3. După confirmarea plății, veți primi prin e-mail (sau prin curier, după caz) documentele de calatorie: voucher-ul, biletul de avion/cărțile de îmbarcare, biletele de acces etc.

În cazul rezervării online, pe booking.globetravel.ro:

Se face căutarea pachetului solicitat, cu sau fără autentificare în contul de client; Se alege limba dorită, din meniul din dreapta-sus. Se introduc datele călătoriei – destinația dorită, datele de plecare/sosire, numărul de turiști. Dupa efectuarea căutării și afișarea rezultatelor, sistemul oferă posibilitatea modificării zborului și/sau hotelului afișat, cu sau fără diferență de cost. Se alege cu mare atenție varianta potrivită, având în vedere că biletele de avion sunt în general nerambursabile. Se introduc datele turiștilor, complete, fără diacritice, exact cum apar în actul de identitate. Se trece apoi la plata pachetului, cu card bancar, în sistem securizat. După confirmarea plății, veți primi prin e-mail documentele de calatorie aferente: voucher-ul, biletul de avion, etc. IMPORTANT: În cazul zborurilor low-cost, checkin-ul online se efectuează de către client, pe pagina web a companiei aeriene, pe baza codului de rezervare primit. Dacă se întâmpină dificultăți, vă rugăm sa ne contactați. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate, în cazul în care turistul este suprataxat, la aeroport, din cauza lipsei checkinului sau a efectuării necorespunzătoare.

Date de contact

Ne poți contacta oricând, completând formularul de mai jos. De asemenea, ne poți suna la (+4) 031 438 07 00 / (+4) 0729 910 000 sau ne poți trimite un e-mail la adresa rezervari(@)globetravel.ro

Acord privind tratamentul datelor personale:

12 + 8 =