Despre noi

Suntem un grup de profesioniști români, stabiliți în Madrid, cu o vastă experiență în turism, de peste 10 ani, în importante agenții de turism din România și din Spania. Am ales să punem bazele afacerii noastre în Spania, o țară cu o piață turistică solidă și operatori de încredere dar și o destinație turistică de top, intens vizitată de către români.

Ne-am propus să oferim turiștilor noștri atât destinații spaniole (insule, zonele de coastă peninsulare dar și destinații din interiorul țării, cum ar fi Madrid, Sevilla, Cordoba, Granada) cât și destinații din America Latină, în special din zona Caraibelor, destinație pentru care Madridul ocupă poziția de hub principal european, cu curse charter aproape zilnice tot timpul anului.

Cunoașterea în amănunt a atracțiilor turistice promovate dar și a exigenței turistilor români, atenția acordată fiecărui turist în parte reprezintă atu-urile noastre, fapt confirmat deja de sutele de turiști mulțumiți.

Globe Travel este un proiect Soralia Trading S.L., societate comercială cu sediul în Madrid, Spania, număr de identificare fiscală B88065321 și licență de turism nr. C.I.C.M.A. 3729 (Eliberată de Dereccion General de Turismo Comunidad de Madrid, Spania). Telefoane: +40 31 438 07 00, +40 729 910 000 (numere cu tarif normal, apelabile din România), Asistență clienți 24h prin telefon sau WhatsApp la numărul: +40 729 910 000.

Lasă-ne un mesaj

Ne poți contacta oricând, completând formularul de mai jos. De asemenea, o poți face prin e-mail la adresa rezervari(@)globetravel.ro

Acord privind tratamentul datelor personale: