Selectează o Pagină

Circuit Italia: Roma, Florența și Veneția cu trenul

Pachet de 7 nopți

Zona vizitată:

Italia: Roma, Veneția, Florența

Data plecării:

Zboruri zilnice

Plecări din:

București, Cluj, Timișoara, Iași, Bacău, Suceava

ITINERARIU

Ziua 1

România – Veneția
Sosire pe aeroportul Veneția – Treviso și transfer cu autobuzul până la Mestre (până la Piazzale Roma – Veneția, dacă se alege un hotel amplasat pe insulă). Timp liber, la alegere, pentru restul zilei.

Ziua 2

Veneția
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber la alegere. În cursul după-amiezii deplasare pe cont propriu, cu transportul public sau în taxi, pe insula Veneția, pentru Venice Grand Canal Tour – tur de 1 oră cu vaporașul, cu ghid, prin intermediul căruia se va vizita Podul Rialto, Santa Maria della Salute, Ponte dell’Accademia, Piața San Marco, Basilica San Marco, Palatul Dogilor. Întoarcere și cazare la hotel.

Ziua 3

Veneția – Florența
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber la alegere. Deplasare pe cont propriu la gară (Veneția sau Mestre, în funcție de hotelul ales), pentru îmbarcarea în trenul de mare viteză Freccia, către Florența, durata aproximativă a călătoriei 2 ore. Sosire în Florența și deplasare pe jos către hotelul amplasat central. Cazare.

Ziua 4

Florența
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber la alegere. Deplasare pe cont propriu către una din statiile de îmbarcare pentru bus-ul turistic Hop-on Hop-off (bilet valabil 1 zi – inclus), cu opriri la principalele atracții turistice ale orașului. Întoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 5

Florența – Roma
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber la alegere. Deplasare pe cont propriu la gara centrală S. M. Novella, pentru îmbarcarea în trenul de mare viteză Freccia, către Roma, durata aproximativă a călătoriei 1,5 ore. Sosire în Roma, gara Termini și deplasare pe cont propriu către hotelul amplasat central. Cazare.

Ziua 6

Roma
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber la alegere. Deplasare pe cont propriu la una din stațiile bus-ului turistic Hop-on Hop-off (bilet valabil 48 ore inclus în tarif), cu opriri la principalele atracții turistice ale orașului. Opțional vizitarea Muzeului Vatican sau a Colosseum-ului, bilet de acces skip the line, fără așteptare la cozi – detalii și tarife în pagina cu excursii opționale. Întoarcere la hotel.

Ziua 7

Roma
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber, la alegere, pentru vizitarea numeroaselor atracții ale orașului în propriul ritm. Deplasare pe cont propriu la una din stațiile bus-ului turistic Hop-on Hop-off (bilet valabil 48 ore inclus în tarif), cu opriri la principalele atracții turistice ale orașului. Întoarcere al hotel. Cazare.

Ziua 8

Roma – România
Mic dejun la restaurantul hotelului. Timp liber, la alegere. Întoarcere al hotel, la ora stabilită, pentru îmbarcare în shuttle-bus-ul de transfer aeroport. Zbor către România.

ALTE INFORMAȚII

 • Zboruri directe București – Veneția Treviso și Roma – București, companie low-cost, bagaje de mână și taxe de aeroport incluse
 • Transfer shared, aeroport Treviso – Mestre (sau aeroport Treviso – Piazzale Roma, pentru hotelurile amplasate pe insula Veneția)
 • Transfer shared, hotel în Roma – aeroport Roma
 • Cazare 2 nopți în Veneția, mic dejun inclus
 • Cazare 2 nopți în Florența, mic dejun inclus
 • Cazare 3 nopți în Roma, mic dejun inclus
 • Bilete la trenul de mare viteză Freccia, Veneția – Florența și Florența Roma, clasa a 2-a
 • Tur de 1 oră cu vaporașul pe Grand Canal, cu ghid
 • Tur de oraș cu bus turistic Hop-on Hop-off, în Florența, bilet valabil 1 zi
 • Tur de oraș cu bus turistic Hop-on Hop-off, în Roma, bilet valabil 2 zile
 • Checkin online realizat gratuit de către agenție
 • Asistență turistică din partea agenției, 24/7. Informații detaliate, furnizate în prealabil, legate de orar, amplasarea hotelurilor si a obiectivelor turistice, transferuri, tren, etc.

 • Bagajul de cală, de la 20€/piesă/sens (diferă în funcție de compania aeriană
 • Excursiile optionale (vezi tarifele în pagina cu opționale)
 • Asigurarea medicală de călătorie, Asigurarea storno – recomandabile

 • Prețul afișat este orientativ, valabil la data publicării ofertei. Pentru o cotație fermă de preț, se va completa formularul de  solicitare – click pe butonul SOLICITĂ COTAȚIE;
 • Orarele zborurilor pot fi modificate de compania aeriană, fără notificare prelabilă;
 • Taxele de aeroport, suplimentul combustibil etc. sunt incluse în prețul final;
 • Taxele locale, taxele de oraș etc. nu sunt incluse în prețul călătoriei. Acestea vor fi plătite direct la destinație, de regulă la recepția hotelului;
 • Dacă, datorită orarului anumitor servicii de transport, incluse în pachet (avion, tren, transfer aeroport etc.), anumite servicii nu pot fi oferite (de exemplu micul dejun de la hotel), suma aferentă nu va fi rambursată;
 • În cazul în care hotelul prezentat în ofertă nu este disponibil, va fi oferit un hotel cu caracteristici similare.
 • Document de identitate național sau pașaport valabil. Rețineți că unele țări solicită pașaport cu valabilitate mai mare de 6 luni de la data întoarcerii. Cade în sarcina clientului să verifice cerințele de intrare și viză ale țărilor în care călătoresc sau pe care le tranzitează.

Preț de persoană DE LA

634€

SERVICII INCLUSE:

Zbor direct dus-întors

Hotel 7 nopți

7 mic dejunuri

Tren Veneția-Florența și Florența-Roma

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Asigurare de călătorie

Asistență telefonică 24h

SOLICITĂ COTAȚIE

Nu doresc zbor low-cost

Data de plecare:*

Dată flexibilă +/- 3 zile

Numărul de nopţi:*

Numărul de adulţi:*

Numărul de copii:

Vârste copii, daca există mai sus:

Numărul de stele:*

Doresc exclusiv hotel (nu hostel, aparthotel, pensiune etc.)Nu doresc mic-dejun

Plată în 2 tranșePlată integrală

Accept Termenii și condițiile website-ului și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Plată în 2 sau 3 rate

Fără taxe sau comisioane

HOTELURI PROPUSE

*În limita disponibilității

Hotel Parker, Roma

***

Hotel Ambasciatori, Veneția Mestre

****

Hotel Goldoni, Florența

***

Roma

Roma

Florența

Florența

Veneția

Veneția