Selectează o Pagină

City break Madrid

Tipul de vacanţă:

City break

Data de plecare:

Oricare, la alegere

Oraşe vizitate:

Madrid

i

Servicii incluse:

Zbor + hotel

            Inimă a Spaniei, transformat în capitală de către Filip al II-lea în 1561, MADRIDUL zgomotos şi colorat poate fi prezentat simplu, printr-o zicală locală: „Madrid entrar y salir“. Adică „Madrid, toţi vin, toţi pleacă“. Centru economic, politic, administrativ al ţării, oraşul nu vă va dezamăgi garantat, fie că doriţi să vizitaţi cele mai importante muzee din Europa, să vizionaţi un spectacol de flamenco sau o corrida, să vă bucuraţi de viaţa de noapte sau să mergeţi la cumpărături.

Durata: 3 nopţi / 4 zile

Tarif / persoană de la

219 €

Madrid

 

Solicită acum rezervare

Pentru a putea răspunde cu oferta potrivită, vă rugăm să completaţi câmpurile de jos cât mai exact

Doresc transferNu doresc zbor low-cost

Data de plecare:*

Dată flexibilă +/- 3 zile

Numărul de nopţi:*

Numărul de adulţi:*

Numărul de copii:

Vârste copii, daca există mai sus:

Numărul de stele:*

Doresc exclusiv hotel (nu hostel, aparthotel, pensiune etc.)Nu doresc mic-dejun

  Entypo_e005(1)_48 DETALIILE VACANŢEI

Hoteluri (listă orientativă) Tarif/persoană (mic dejun inclus)
GRAN ATLANTA 4* (Detalii hotel) de la

219€

FLORIDA NORTE 4* (Detalii hotel) de la

228€

PUERTA DE TOLEDO 3* (Detalii hotel) de la

242€

CARLOS V 3* (Detalii hotel) de la

256€

AROSA 4* (Detalii hotel) de la

264€

 • Bilet avion companie low-cost, taxe de aeroport și bagaj (mic) de mână incluse;
 • Cazare 3 nopţi în hotelul specificat, mic dejun inclus;
 • Check-in online gratuit, efectuat de agenție înaintea plecării – în cazul zborurilor low-cost;
 • Info pack gratuit, trimis înaintea plecării, în format electronic, cu detalii legate de poziționarea hotelului, posibilitățile de transfer aeroport, atracții și evenimente de interes la destinație;
 • Telefon de urgenţă la dispoziţia turiştilor, 24/7.

 • Bagajul de cală, se poate rezerva separat, tarif de la 20€/piesă/sens
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport, se poate rezerva separat, tarif de la 16€/persoană, ambele sensuri
 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, de la 24 Lei/persoana
 • Tururi de oraş, excursii şi atracţii, se pot rezerva separat, la cel mai bun tarif

Asigurare medicală de călătorie - de la 24 Lei

Asigurare medicală standard, 4 zile, pentru persoană adultă de 18-64,99 ani. Pentru persoanele în vârstă de peste 65 ani, prima de asigurare se calculează la cerere.

Asigurare medicală + asigurare STORNO - de la 36 Lei

Asigurare medicală standard, 4 zile, pentru persoană adultă de 18-64,99 ani. Pentru persoanele în vârstă de peste 65 ani, prima de asigurare se calculează la cerere.

Estadio Vicente Calderon Tour - 10 €

Stadionul clubului Atletico Madrid, a doua echipă a oraşului şi una dintre cele mai bune echipe ale Primera Division, prima ligă spaniolă. Durată tur: 45 minute. Serviciu disponibil: marţi-vineri la orele 13:00 şi 17:30, sâmbătă-duminică la orele 12:00, 13:00, 16:30 şi 17:30. Include: bilet intrare.

Teleférico de Madrid, dus-întors - 12 €

Teleferico de Madrid, bilet dus-întors. Durata: 1 oră. Include: bilet dus-întors.

Las Ventas Tour - arena luptelor cu tauri - 14 €

Adevărată Mecca a coridelor, arena Las Ventas din Madrid a fost construită în stil neo-mudejar, între anii 1929-1931. Personaje celebre ca Ernest Hemingway sau Orson Welles s-au declarat adevăraţi fani ai locului. Serviciu disponibil: zilnic, între orele 10:00-18:30. Include: bilet intrare, tur cu ghid.

Las Rozas Village Shopping Express - 16 €

Shopping la Las Rozas Village, cel mai mare centru de shopping outlet din Madrid. Serviciu disponibil: zilnic, plecări la orele 11 şi 13. Include: transport din centrul Madridului, intrare.

Muzeul de ceară - 17 €

Peste 40 încăperi, în care ai ocazia să te fotografiezi cu figuri celebre de la Hollywood, sportivi spanioli, dansatori de flamenco, regi şi regine. Serviciu disponibil: zilnic, între orele 10:00-14:30 / 16:30-20:30. Include: bilet intrare.

Show Flamenco La Quimera - de la 17 €

Show flamenco la Cafetin La Quimera, unul dintre cele mai autentice locuri de acest tip. Serviciu disponibil: zilnic, de la ora 20:00. Include: bilet intrare + bautură / cină şi băutură. Show cu băutură inclusă: 17 €/persoană. Show cu cină şi băutură incluse: 36 €/persoană

Madrid Bus Tour Hop-on Hop-off, bilet 1 zi - 20 €, bilet 2 zile - 24 €

Tur de oraş oficial, tip Hop-on Hop-off, cu bus turistic etajat. Urcare/coborâre în orice punct de pe traseu. Valabilitate bilet: 1 zi sau 2 zile. Serviciu disponibil: zilnic. Include: tur de oraş, ghid audio în 14 limbi.

Zoo Aquarium Madrid - 23 €

Unul dintre cele mai importante parcuri zoo din lume, ca număr de specii, întins pe 20 hectare. Parcul include un acvariu, un delfinariu, un restaurant. Serviciu disponibil: zilnic, între orele 10:30-18:00. Include: bilet intrare.

Estadio Santiago Bernabeu Tour - 19 €

Vizită la celebrul stadion al clubului Real Madrid. Serviciu disponibil: zilnic, între orele 10:30-18:30. Include: bilet intrare.

Parque Warner Madrid - 38 €

Cel mai mare parc de atracţii din zona Madridului şi al doilea ca mărime din Spania, după PortAventura. Parcul include atracţii pentru toate vârstele, restaurante, cafenele, săli spectacole, cinema. Include: bilet intrare. Transport destul de simplu cu tren sau autobuz – detalii ulterior. Opţional transfer privat. Parcul e amplasat la cca. 40 km de Madrid.

Pentru lista completă de tururi, muzee şi atracţii vă rugăm să ne contactaţi.

 

 • Datele de plecare sunt flexibile, la alegerea turiştilor; Tarifele sunt orientative şi sunt calculate pe baza cotaţiilor minime existente la data publicării ofertei, pentru avion şi cazare; Pentru o ofertă fermă de preţ click pe butonul Solicită ofertă de mai sus.
 • Ofertele care conţin zbor au o valabilitate limitată, de regulă 24-48 ore, după acest interval este necesară reverificarea tarifului. În urma acceptării ofertei de către client, emitem factura de avans şi contractul. Se poate opta pentru plată integrală la rezervare sau pentru plata în mai multe rate.
 • După efectuării plaţii de către client, emitem documentele de călătorie. Le expediem prin e-mail sau le înmânăm în agenţie, după caz. Biletele de meci şi de concert pe suport fizic, tip paper, se trimit la domiciliul clientului prin curier rapid.

                     „Studiază cu atenţie orarul muzeelor, aproape fiecare dintre ele permite vizitare gratis, în anumite zile / intervale orare. Chiar şi Prado, Palacio Real, San Lorenzo de El Escorial etc.”

  Entypo_d83d(0)_48 TESTIMONIALE CLIENŢI

„E oraşul pe care te decizi mai greu să-l vizitezi, Barcelona şi Valencia sunt mai la îndemână. Dar din care ţi-e foarte greu să pleci la final, pentru că te ataşezi foarte mult de locuri şi de oameni… Am stat o săptămână dar nu m-am plictisit deloc. Pentru familiile cu copii e un vis, două parcuri de distracţii, zoo, Faunia, o grămadă de muzee etc.”

City break Madrid

Alina B., Constanţa

„Am pornit cam sceptic către Madrid, m-am decis târziu să rezerv iar zborul a fost destul de scump… Când am ajuns, surpriza a fost maximă, am simţit că acesta e oraşul ideal pe care să-l vizitezi… Muzee, arhitectură, străzi animate, mâncare gustoasă şi foarte ieftină. Am să revin oricând cu mare plăcere, am devenit fan…”

City break Madrid

Georgian N., Craiova

„Am rezervat un sejur de Revelion în Madrid, am fost foarte mulţumită de preţ şi de servicii, agenţia are un reprezentant român în Madrid, care ne-a asigurat transfer, ne-a condus pe la muzee şi ne-a arătat o grămadă de locuri interesante. O vacanţă reuşită.”

City break Madrid

Crina A., Galaţi

  Entypo_e738(0)_48 ALTE OFERTE CITY BREAK