Selectează o Pagină

City break Paris și Disneyland

Tipul de vacanţă:

City break

Data de plecare:

Oricare, la alegere

Oraşe vizitate:

Paris

i

Servicii incluse:

Zbor, Hotel, Excursie 1 zi la Disneyland

Durata: 3 nopţi / 4 zile

Tarif / persoană de la

359€

Paris

Solicită acum rezervare

Pentru a putea răspunde cu oferta potrivită, vă rugăm să completaţi câmpurile de jos cât mai exact

Doresc transferNu doresc zbor low-cost

Data de plecare:*

Dată flexibilă +/- 3 zile

Numărul de nopţi:*

Numărul de adulţi:*

Numărul de copii:

Vârste copii, daca există mai sus:

Numărul de stele:*

Doresc exclusiv hotel (nu hostel, aparthotel, pensiune etc.)Nu doresc mic-dejun

A

Informații generale

Hoteluri (listă orientativă) Tarif/persoană (mic dejun inclus)
D’ANJOU 2* (Detalii hotel) de la

359€

ROYAL MANSART 2* (Detalii hotel) de la

367€

MURAT 3* (Detalii hotel) de la

386€

BEAUGRENELLE TOUR EIFFEL 3* (Detalii hotel) de la

406€

 BELLEVUE 3* (Detalii hotel) de la

412€

 BEST WESTERN EIFFEL AUTEUIL 3* (Detalii hotel) de la

420€

 • O zi magică în Disneyland, cu transport din Paris, inclusă în tarif. Locul de preluare: 8:30 – Garde du Nord, 8:40 – Opera, 8:50 – Madeleine, 9:00 – Chatelet. Orele şi locurile de preluare pot varia, informaţiile exacte se vor gasi în voucher. Include: bilet de intrare Disneyland Paris 1 park, la alegere (Disneyland Park sau Walt Disney Studios) + transport cu autocar climatizat, din Paris. Se poate alege varianta cu bilet de intrare în ambele parcuri: preţ 10 €/persoană, în plus.

 • Bilet avion companie low-cost, taxe de aeroport incluse;
 • Cazare 3 nopţi în hotelul specificat, mic dejun inclus;
 • Excursie de 1 zi la Disneyland, cu transport din Paris și intrare în parc;
 • Telefon de urgenţă la dispoziţia turiştilor, 24/7.

 • Bagajul de cală, se poate rezerva separat, tarif de la 20€/piesă/sens
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport, se poate rezerva separat
 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, de la 24 Lei/persoana
 • Tururi de oraş, excursii şi atracţii, se pot rezerva separat, la cel mai bun tarif

Asigurare medicală de călătorie - de la 24 Lei

Asigurare medicală standard, 4 zile, pentru persoană adultă de 18-64,99 ani. Pentru persoanele în vârstă de peste 65 ani, prima de asigurare se calculează la cerere.

Asigurare medicală + asigurare STORNO - de la 36 Lei

Asigurare medicală standard, 4 zile, pentru persoană adultă de 18-64,99 ani. Pentru persoanele în vârstă de peste 65 ani, prima de asigurare se calculează la cerere.

Croazieră pe Sena, cu mic dejun - 12 €

Croazieră pe Sena, în ambarcaţiune cu vedere panoramică, cu mic dejun inclus. Durata: 1 oră. Serviciu disponibil: zilnic, la ora 10:30 sau 11:00, în funcţie de ziua săptămânii. Include: croazieră, mic dejun (croisant + cafea/ceai /ciocolată caldă + suc de fructe), ghid audio.

Croazieră pe Sena, cu şampanie - 18 €

Croazieră pe Sena, în ambarcaţiune cu vedere panoramică. Durata: 1 oră. Serviciu disponibil: zilnic, între orele 10:30-21:30. Include: croazieră, şampanie sau dulciuri, la alegere, ghid audio.

Batobus, croazieră pe Sena Hop-on Hop-off, bilet 1 zi - 14 €, bilet 2 zile - 18 €

Croazieră pe Sena, în ambarcaţiune cu vedere panoramică, tip Hop-on Hop-off. Urcare/coborâre în orice punct de pe traseu. Valabilitate bilet: 1 zi/2 zile. Serviciu disponibil: zilnic, între 10:00-20:45. Include: croazieră, ghid audio.

Paris L'Open Tour, bilet 1 zi - 32 €, 2 zile - 36 €

Tur de oraş, cu bus turistic etajat, tip Hop-on Hop-off. Urcare/coborâre în orice punct de pe traseu (50 puncte de oprire, informaţii detaliate disponibile în voucher). Valabilitate bilet: 1 zi/2 zile. Serviciu disponibil: zilnic, între 9:30-20:30, circulă cu frecvenţa de 10 minute (9:30-18:30 în perioada 1 noiembrie – 31 martie, circulă cu frecvenţa de 30 minute). Include: tur de oraş, ghid audio în 11 limbi.

Paris Illuminations & Croazieră pe Sena - 37 €

Tur de oraş, cu autocar climatizat + Croazieră pe Sena. Durata: 2,5 ore. Serviciu disponibil: zilnic, începând cu ora 20:30 (19:00 în anotimpul rece). Include: tur de oraş, ghid audio în engleză, franceză şi spaniolă, croazieră pe Sena.

Croazieră pe Sena + Show la Moulin Rouge, cu şampanie inclusă - 125 €

Croazieră pe Sena + show la celebrul Moulin Rouge, cu şampanie inclusă. Serviciu disponibil: zilnic, începând cu ora 20:00. Include: transport din centrul Parisului, croazieră pe Sena, show la Moulin Rouge (cupă cu şampanie inclusă), însoţitor pe parcursul întregului tur, ghid audio în 12 limbi.

Pentru lista completă de tururi, muzee şi atracţii vă rugăm să ne contactaţi.

 • Datele de plecare sunt flexibile, la alegerea turiştilor; Tarifele sunt orientative şi sunt calculate pe baza cotaţiilor minime existente la data publicării ofertei, pentru avion şi cazare; Pentru o ofertă fermă de preţ click pe butonul Solicită ofertă de mai sus.
 • Ofertele care conţin zbor au o valabilitate limitată, de regulă 24-48 ore, după acest interval este necesară reverificarea tarifului. În urma acceptării ofertei de către client, emitem factura de avans şi contractul. Se poate opta pentru plată integrală la rezervare sau pentru plata în mai multe rate.
 • După efectuării plaţii de către client, emitem documentele de călătorie. Le expediem prin e-mail sau le înmânăm în agenţie, după caz. Biletele de meci şi de concert pe suport fizic, tip paper, se trimit la domiciliul clientului prin curier rapid.

A

Ce spun clienții

„…Am avut cea mai reuşită vacanţă, Parisul e un vis, de Revelion. Hotelul periferic dar foarte bun, amplasat lângă metrou, în 30 minute eram în centrul oraşului…”

City break Paris

Tudor B., Ilfov

„…Când vine vorba de Paris totul e la superlativ. Am rezervat prin agenţie tot pachetul, inclusiv un tur de oraş şi o excursie la Disneyland, mult mai ieftin decât dacă rezervam acolo. Angajaţii (agenţiei, n.r.) cunosc foarte bine Parisul, am primit cele mai bune sfaturi.”

City break Paris

Daniel V., Călăraşi

„Am lăsat în seama agenţiei toată organizarea. Excelent hotelul ales, central, la un preţ foarte bun. Turul de oraş (Paris Illuminations, n.r.) foarte bun, Parisul noaptea e extraordinar.”

City break Paris

Geanina R., Bucureşti

A

Oferte din aceeași categorie

Oferte Disneyland Paris

Bilete acces de la 47 €/persoană/zi. Hoteluri cu acces parc inclus, la cel mai bun tarif. Reduceri la avion (Air France/Tarom), pentru copii. Transfer aeroport-parc. Contacteaza expertul tău Disney®!