Hotel Iberostar Quetzal 5*

Regimul de masă:

All Inclusive

c

Servicii incluse:

 • Zbor din București (taxe incluse)
 • Cazare
 • Transferuri

Cotație TripAdvisor:

Amplasare:

Playa del Carmen, Riviera Maya

Durata: 8 nopţi / 9 zile

Tarif / persoană de la

1686€

Hotel Iberostar Quetzal 5*

Solicită rezervare

Vă rugăm să completaţi câmpurile de jos cât mai exact

Numele:*

Adresa e-mail:*

Telefonul:

Aeroportul de plecare:

Data de plecare*:

Dată flexibilă +/- 3 zile

Numărul de nopţi*:

Numărul de adulţi*:

Numărul de copii:

Vârste copii la data check-out, daca există mai sus:

Alte solicitări:

Cod promoţional:

A

Informații generale

 • Zbor București-Madrid-Cancun și retur, compania Tarom/Air Europa (bagaj de cală 23 kg inclus)
 • Taxe de aeroport
 • Transfer privat aeroport Cancun-hotel și retur
 • Cazare 7 nopți în sistem All Inclusive
 • Cazare 1 noapte în Madrid, la întoarcere, hotel TRYP ALAMEDA AEROPUERTO 4*, cu mic dejun (opțional se poate oferi un hotel amplasat central)
 • Asistență turistică 24/7, asistență în limba română în Madrid, din partea unui reprezentant al agenției

 • Transferul aeroport-hotel în Madrid (opțional)
 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno etc. (opționale)

Hotelul Iberostar Quetzal combina cultura tradiționala din zona Playa del Carmen, Riviera Maya cu lux, rezultand astfel un loc ideal pentru o vacant de familie intr-o lume unica, prea putin cunostata pentru unele persoane. Unul dintre privilegiile Hotelului Iberostar Quetzal este situarea in apropiere de plajele intinse cu nisip fin,de apele limpezi din Peninsula Yucatan si, in special, la Playa del Carmen. Lacateva minute de mers pe jos se afla tot ce e necesar pentru a va relaxa sis a va bucurati de o vacanta relaxanta.
Sport, relaxare si distractie, toate oferite de Hotelul Iberostar Quetzal, tocmai pentru ca intreaga familie sa bucure din plin de sejur. Mezinii familiei cu siguranta vor indragi Club lui Lucy! Cum vacantele sunt intotdeauna un moment bun de relaxare si deconectare, merita sa va lasati rasfatati de tratamentele/serviciile oferite la SPA-ul hotelului.

Hotel Iberostar Quetzal ofera un total de 350 de camere cu toate facilitatile necesare si cu o atmosfera ca acasa, unde va puteti bucura de linistea si farmecul locului. Camerele sunt impartite in treicategorii: 324 camere standard, 24 apartamente junior si 2 apartamente prezidențiale.
Oaspeti ai acestei unitati de cazare, aveti pobilitatea de a degusta cele mai bune preparate din bucataria internationala si cea mexicana.
All-inclusive la Iberostar Quetzal presupune: masa la restaurante de specialitate si bufete; bauturi la toate barurile si cluburile de noapte; sucuri, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice locale si internationale; room service 11:00 – 23:00, cu un meniu fix; Mini-bar in camera; sezlonguri si prosoape la piscina si pe plaja; sporturi nautice fara motorizate (navigatie, windsurfing,caiac, snorkeling); activitati de zi cu zi si spectacole de seara; seif gratuit; miniclub pentru copii; serviciu de concierge; acces la sala de gimnastica si la terenul de tenis.

*  Tarifele afișate sunt valabile în limita locurilor disponibile, atât la zbor cât și la cazare. Pentru rezervare fermă, vă rugam să ne contactați pentru confirmarea tarifului (click pe butonul „Solicită rezervare” de mai sus).
** Vacanță de tip tailor-made: nu depindeți de grup, de ghid, vă oferim toate documentele de călătorie necesare (bilet avion, voucher hotel, transfer, excursii opționale, după caz) și asistență telefonică non-stop. Asistență în limba română, în Madrid, din partea reprezentantului agenției noastre.

Condiții de plată:

 • 50% avans la rezervare (urmată de emiterea biletului de avion);
 • restul de 50% se va achita cu minim 30 de zile înaintea plecării;

Alte precizări:

 • Este obligatorie deținerea unui pașaport simplu/simplu electronic, cu valabilitate cel puțin 6 luni de la data ieșirii din Mexic și prezentarea, la punctul de frontieră din aeroportul mexican, a formularului Forma Migratoria Múltiple (FMM), completat cu datele turistului și imprimat;
 • Autoritățile vamale mexicane pot refuza accesul cetățenilor străini fără asigurare medicală de călătorie și care nu pot prezenta documente care să ateste plata serviciilor de cazare și transport avion (voucherul și biletul de avion puse la dispoziție de agenție – recomandăm imprimarea documentelor, nu salvarea pe smartphone). De asemenea, recomandăm încheierea unei asigurări complexe de călătorie – cu componentă storno.

A

Oferte din aceeași categorie

Share This