Hotel Iberostar Tucan 5*

Regimul de masă:

All Inclusive

c

Servicii incluse:

 • Zbor din București (taxe incluse)
 • Cazare
 • Transferuri

Cotație TripAdvisor:

Amplasare:

Playa del Carmen, Riviera Maya

Durata: 8 nopţi / 9 zile

Tarif / persoană de la

1686€

Hotel Iberostar Tucan 5*

Solicită rezervare

Vă rugăm să completaţi câmpurile de jos cât mai exact

Numele:*

Adresa e-mail:*

Telefonul:

Aeroportul de plecare:

Data de plecare*:

Dată flexibilă +/- 3 zile

Numărul de nopţi*:

Numărul de adulţi*:

Numărul de copii:

Vârste copii la data check-out, daca există mai sus:

Alte solicitări:

Cod promoţional:

A

Informații generale

 • Zbor București-Madrid-Cancun și retur, compania Tarom/Air Europa (bagaj de cală 23 kg inclus)
 • Taxe de aeroport
 • Transfer privat aeroport Cancun-hotel și retur
 • Cazare 7 nopți în sistem All Inclusive
 • Cazare 1 noapte în Madrid, la întoarcere, hotel TRYP ALAMEDA AEROPUERTO 4*, cu mic dejun (opțional se poate oferi un hotel amplasat central)
 • Asistență turistică 24/7, asistență în limba română în Madrid, din partea unui reprezentant al agenției

 • Transferul aeroport-hotel în Madrid (opțional)
 • Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno etc. (opționale)

Iberostar Tucan  5 *– este un hotel de cinci stele, all-inclusive , care sta direct pe plaja splendida a lui  Playacar , o plimbare de doar cinci minute cu  taxi de Playa del Carmen, în Riviera Maya, Mexic. Mii de turişti vin  la Playa del Carmen în fiecare an,.Acesta are un total de 350 camere, distribuite în 3 clădiri de  poveste înconjurat de junglă şi grădini tropicale. Printre acestea, cele 24 apartamente junior şi 2 apartamente prezidenţiale sunt cu vedere la ocean in fata . Toate camerele standard au un balcon cu vedere la grădină sau la piscină şi au fie două paturi duble sau un pat matrimonial. Toate camerele au aer condiţionat şi ventilator de plafon, băi private cu duş şi uscător de păr. Acestea sunt toate dotate cu  TV color cu telecomanda, mini-bar cu bauturi racoritoare, bere si apa imbuteliata, filtru de cafea, telefon, ceas deşteptător, în cameră seif, fier si masa de calcat. FACILITATI .Acest hotel  pitoresc se potriveşte perfect mediului, unde natura este elementul cel mai important. Această proprietate oferă aproximativ 650 de metri de plaja cu nisip alb. Ea are o piscină ca un lac spectaculos, inclusiv in centru o insula acoperita  cu palmieri şi un jacuzzi, în afară de o piscină – o piscină pentru copii şi un bar doar pt. adulti ,  înot-up in cascada. Următoarele servicii sunt, de asemenea, disponibile la un cost suplimentar: spalatorie, babysitting, internet, agentie de turism, magazine şi servicii medical  24 de ore pe zi-, în afară de un spa modern cu salon de infrumusetare si jacuzzi. Sport & Divertisment; Hotelul oferă o varietate de activităţi în timpul zilei (aerobic, lectii de dans, polo, volei pe plaja, baschet, lecţii de spaniolă, etc). Există un  şi 2 terenuri de tenis luminate (echipamentele incluse, fără costuri suplimentare)  precum şi un centru de fitness. PADI Dive Center situat chiar pe plaja hotelului oferă catamarane, caiace, echipamente de snorkeling si lectii de scufundari in piscina, la nici un cost suplimentar (pentru o perioadă limitată de timp, bazate pe disponibilitate)  şi scufundări opţionale şi curs de certificare la un cost suplimentar. Lucy’s Mini Club a supravegheat activităţi pentru copii 4-12 ani, de zi cu zi. Pentru adulţi, există un spectacol diferit, cu muzica live in fiecare seara la teatru. ALL INCLUSIVE Pe lângă restaurantul cu bufet „Tulum” (deschis pentru micul dejun, prânz şi cină)  acest hotel are 5 restaurante de specialitate care oferă doar cina (număr limitat de rezerve pe baza codului de rochie şedere,): mexican „La Hacienda”, italian „La Gondola” , Steak House „La marimba”, tropical „Uxmal” şi japoneze „Bonsai”. băuturi interne şi internaţionale sunt servite la barurile următoarele: „Tikal” (în zona de lobby)  în afară de inot-up bar şi o la clubul de noapte „La rimel”. În plus, hotelul oferă room service de la orele 11 până la 23.

*  Tarifele afișate sunt valabile în limita locurilor disponibile, atât la zbor cât și la cazare. Pentru rezervare fermă, vă rugam să ne contactați pentru confirmarea tarifului (click pe butonul „Solicită rezervare” de mai sus).
** Vacanță de tip tailor-made: nu depindeți de grup, de ghid, vă oferim toate documentele de călătorie necesare (bilet avion, voucher hotel, transfer, excursii opționale, după caz) și asistență telefonică non-stop. Asistență în limba română, în Madrid, din partea reprezentantului agenției noastre.

Condiții de plată:

 • 50% avans la rezervare (urmată de emiterea biletului de avion);
 • restul de 50% se va achita cu minim 30 de zile înaintea plecării;

Alte precizări:

 • Este obligatorie deținerea unui pașaport simplu/simplu electronic, cu valabilitate cel puțin 6 luni de la data ieșirii din Mexic și prezentarea, la punctul de frontieră din aeroportul mexican, a formularului Forma Migratoria Múltiple (FMM), completat cu datele turistului și imprimat;
 • Autoritățile vamale mexicane pot refuza accesul cetățenilor străini fără asigurare medicală de călătorie și care nu pot prezenta documente care să ateste plata serviciilor de cazare și transport avion (voucherul și biletul de avion puse la dispoziție de agenție – recomandăm imprimarea documentelor, nu salvarea pe smartphone). De asemenea, recomandăm încheierea unei asigurări complexe de călătorie – cu componentă storno.

A

Oferte din aceeași categorie

Share This